Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Vanilla Printing Limited

Ik ben online Chatten Nu

Vanilla Printing Limited

1 2 3 4
Vanilla Printing Limited Vanilla Printing Limited Vanilla Printing Limited Vanilla Printing Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Vanilledruk
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 50,000,000-90,000,000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

Onthaal aan Vanilledruk, een belangrijke producent van fijne compensatie en kleurendruk.

Wij hebben de overzichtsmachines om elke baantribune op te maken. Wij zijn een volledig bedrijf van de de dienstkleurendruk. Onze deskundigheid is in druk en verpakking op alle schalen. De vanilledruk brengt klanten de beste dienst en de kwaliteitsdruk op de fijnste kwaliteitsmaterialen.

Wij specialiseren ons in eersteklas drukpunten. Wij hebben een gastheer van producten om te kiezen van, adreskaartjes, brochures, vliegers, briefhoofden, enveloppen, etiketten, affiches, omslagen en meer. Wij zullen om het even welke speciale verzoeken en alle gepaste volgorden vergemakkelijken, groot of klein. Wij hebben ook de listige en copywriting diensten voor productadreskaartjes, vliegers en brochures. Wij zullen uit al schip van douanegoederen binnen 20 dagen ervoor zorgen,

Onze bekwame personeelswerken de klok rond om u het beste te geven, en onze prijzen zijn concurrerend en eerlijk. Wij vergen trots in ons werk, aangezien onze oude tevreden clientèle kan getuigen van.

Onze toewijding aan onze klanten wordt gedreven door onze ervaren beheersteam, ontwerpers en bekwame arbeiders.

 

Onze deskundigheid is onze sterkte; wij hebben een specifieke, begaafde, harde werkgroep mensen die voor best streven en trots in hun werk vergen. Ons team is toegewijd aan het helpen van u in alle aspecten van het drukproces van het ontwerpen, ondoordringbaar makend, definitieve druk en verpakking. Als er onzekerheid is in verband met wat vereiste vraag één van onze vertegenwoordigers is en zij zullen raad door het proces geven. Wij hebben verkoop, creatief, ontwerp en de drukteams om hulp van elke stap van het proces aan levering van het eindproduct en een opvolgendevraag te voorzien.

Wij voorzien al onze cliënten van de superieure dienst en slechts afdrukkwaliteitproducten. Wij hebben een uitvoerige waaier van drukpersen en het moderne materiaal samen met ons specifiek en bekwaam aantal arbeidskrachten laat ons toe om een grote verscheidenheid van gedrukte producten efficiënt en economisch te veroorzaken.

 

Contactgegevens
Vanilla Printing Limited

Tel.: 852-3078-6650

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)